Bejelentés mentett életet Borsodban

Megosztás

Napok óta nem látták a szomszédok a bácsit, majd az állampolgári bejelentést követően a rendőri intézkedés megmentette az emődi férfi életét.

Bejelentés érkezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Tevékenység-irányítási Központjába 2022. szeptember 5-én 15 óra előtt nem sokkal, hogy egy emődi, 70 éves férfit péntek, azaz 2022. szeptember 3-a óta nem láttak a kertben, illetve a háza körül, vélhetően történhetett vele valami baj.

A Miskolci Rendőrkapitányság Emődi Rendőrőrsének munkatársai a bejelentést követően haladéktalanul megjelentek a férfi házánál. A rendőrök többek közt azt tapasztalták, hogy a házhoz szállított ebéd a kerítésre van akasztva, másrészt jelzésre senki sem nyit ajtót. A járőrök gyorsan tájékozódtak, majd bementek a portára, ahol az ablakon keresztül látták a földönfekvő bácsit. A felgyorsult intézkedések eredményeként az ajtót betörve, az elsődleges életmentéssel párhuzamosan a mentőszolgálat munkatársait is értesítették a rendőrök.

A napok óta földön fekvő – a kiszáradás és a kihűlés jeleit mutató – férfit a mentőszolgálat munkatársai további ellátás céljából kórházba szállították.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek